Beste Kampeerders,

Wij hopen dat jullie camping Welkom kiezen als basis voor jullie verblijf in het Zuid Limburgs heuvellandschap. 2022 wordt vast een mooi kampeerjaar met genieten van de camping en haar mooie omgeving. Hierbij staat de charme en het ongedwongen gevoel van een fijne camping centraal.

Camping Welkom is sinds 1986 geopend en heeft in totaal 66 plaatsen, waarvan 40 comfortplaatsen.

Doordat de camping ligt op het plateau van Hoogcruts in het mooie Zuid-Limburgse heuvelland nabij het pittoreske dorp Slenaken zijn er prachtige vergezichten. Deze bosrijke omgeving wordt ook wel het 5-sterren landschap genoemd.

Er zijn in de omgeving van de camping tal van wandel- en fietsroutes. De camping, centraal in het heuvelland gelegen, is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Maastricht, Heerlen, Aken, Valkenburg, Belgische Voerstreek en Ardennen zijn om de hoek.

Niet alleen de ruim opgezette terrassencamping, de mooie natuur en de rust zorgen voor een geweldig verblijf, ook de persoonlijke zorg en vriendelijkheid die bij de beheerder hoog in het vaandel staat is daar een onderdeel van.

Sinds 2020 heeft Camping Welkom er een eigen wijngaard erbij. Naast het runnen van een camping met horeca gelegenheid hebben wij ons in 2020 toegelegd tot de eerste aanleg van wijnranken op ons wijndomein. Mede door de unieke ligging op een zuidoost helling met een geweldig föhnklimaat dat grenzend aan de camping ligt inspireerde ons dat om zelf aan de slag te gaan en om dit unieke concept te combineren.

De camping beantwoord de uiteenlopende interesses en belevingen van de sportieve, genietende en rustzoekende gast. Of wel gewoon gastvrij genieten!

 

ALT_TEXT_OF_IMAGE
wifi-signal.png

RECEPTIE en terras

De receptie en ons terras zijn dagelijks geopend. Graag zien we u voor een hapje of een drankje.

wifi-signal.png

CAMPERPLAATS

Campers hebben een eigen verharde plaats bij slecht weer en naar keuze in de zomer.

wifi-signal.png

Gratis WIFI

Op de gehele camping is er WIFI beschikbaar waarvan u gratis gebruik mag maken.

activities.png

COMFORTPLAATS

De comfortplaatsen zijn voorzien van 10A electroaansluiting, een wateraansluiting en afvoer.

Out-line.png

TOILETGEBOUW

Ons toiletgebouw is recent gemoderniseerd en wordt verder uitgebreid.

pet.png

DIEREN WELKOM

Uw huisdier is van harte welkom mits aangelijnd en mag gratis blijven overnachten.

Caravannen!
Caravannen!
juni 2018
Lees verder
"Wij vinden het geweldig om te zien hoe deze camping door de jaren heen is gegroeid en genieten ervan deze uitbreidingen en ontwikkelingen te mogen meemaken. Het bijzondere is tevens, dat de camping wel groter wordt, maar het oorspronkelijk knusse karakter blijft behouden."